17e Iepen Fryske Othello Kampioenskippen
10 juni 2018 - Langweer

Het gezelligste toernooi van het jaar in het mooiste dorpje van Friesland! Dit toernooi wordt bij droog weer (en dat is het  meestal in Langweer) buiten gespeeld in de straat voor het café "Wapen van Langweer", Buorren 36. Er wordt gespeeld in een informele setting in een ongedwongen sfeer.

De eerste ronde begint om 13:00 uur, maar komt u vooral rond 12:00! Bij de entree zit namelijk een prima lunch inbegrepen. U kunt zich dus tot 12:55 aanwezig melden, maar van te voren inschrijven is gewenst. Entree is 3,50 euro voor jeugd en nieuwe spelers en 5 euro voor overige spelers. Voor dit geldt krijgt u een heerlijke lunch met een kopje soep en een broodje kroket of anders en een drankje naar keuze. Uiteraard bent u al eerder welkom om alvast even een potje te oefenen!

Iedereen speelt 6 ronden mee, niemand valt af. Iedere ronde word je tegen (ongeveer) gelijkwaardige tegenstanders ingedeeld. Dit toernooi is toegankelijk voor iedereen! U hoeft dus niet per se ervaring te hebben. Gevorderde spelers zijn graag bereid de regels en basistacktiek uit te leggen. Elke deelnemer krijgt 1 punt voor de Nederlandse ranglijst, of je nu wint of laatste wordt.
Waar is het?

Café "Wapen van Langweer"
Buorren 36
8525 ED Langweer
Web: http://www.wapenvanlangweer.nl/
E-mail: info@wapenvanlangweer.nl
Tel: 0513-498190

Hoeveel kost het?


Jeugd en nieuwe spelers: 3,50 euro
Overige spelers: 5,00 euro


Vragen, opmerkingen of inschrijvingen graag e-mailen naar info@othello.nl.